Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 9-12

Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 9-12

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση στη Σερβία, επικρατώντας με σκορ 12-9 της Νόβι Μπέογκραντ και σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση.

Με μια τεράστια εμφάνιση ο Ολυμπιακός επικράτησε της Νόβι Μπέογκραντ στη Σερβία με σκορ 12-9 για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου του LEN Champions League, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου, παρά τα προβλήματα με τις απουσίες των Δερβίση-Ράντοβιτς, την εχθρική διαιτησία και τη μικρή συμμετοχή του Κολόμβου (πυρετός), ήταν κυρίαρχο σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αν εξαιρέσουμε δύο κακά διαστήματα, έδειξε μέταλλο μεγάλης ομάδας, περνώντας από μία έδρα που θα δυσκολέψει σε τεράστιο βαθμό τους αντιπάλους του ελληνικού συλλόγου αφού μιλάμε για διεκδικήτρια του τίτλου.

Κορυφαίοι για τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς που έδωσε πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα, ενώ ο Μάρκο Μπίγιατς απέδειξε γιατί θεωρείται ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου, κατεβάζοντας… ρολά με μεγάλες επεμβάσεις.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του ματς*

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά πετυχαίνοντας άμεσα από ένα γκολ, όμως στη συνέχεια, οι άμυνες έσφιξαν, με αποτέλεσμα οι επιθέσεις να δυσκολεύονται. Η Νόβι πήρε το προβάδισμα με 2-1, όμως ο Ολυμπιακός με ένα επιθετικό «κρεσέντο» κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά να κλείσει την πρώτη περίοδο με 4-2.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πάρα πολύ καλά το δεύτερο οκτάλεπτο, πετυχαίνοντας δύο σχετικά γρήγορα τέρματα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-2. Ωστόσο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου χαλάρωσαν στη συνέχεια και έτσι οι Σέρβοι βρήκαν την ευκαιρία να σημειώσουν τρία σερί γκολ, μειώνοντας έτσι σε 6-5 με τη λήξη της περιόδου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν απλά καταιγιστικός στην επίθεση, με τον Γενηδουνιά να σκοράρει οδηγώντας τους Ερυθρόλευκους σε ένα σερί 4-0 στην περίοδο. Στην άμυνα ο Μάρκο Μπίγιατς έκανε μια αδιανόητη εμφάνιση, έχοντας κατεβάσει… ρολά και κρατώντας στο μηδέν τη Νόβι. Έτσι οι Πειραιώτες έχτισαν ένα +5 με σκορ 10-5.

Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν εντυπωσιακό. Οι Σέρβοι σκόραραν τέσσερα συνεχόμενα γκολ, με τον Σουσιασβίλι να πετυχαίνει τρία από αυτά κάνοντας την αναμέτρηση ντέρμπι. Όμως οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κράτησαν την ψυχραιμία τους και με εξαιρετικές επιθέσεις από τους Φιλίποβιτς και Χρυσοσπάθη, διαμόρφωσαν το τελικό 12-9 χαρίζοντας στον Ολυμπιακό τη δεύτερη νίκη του στο Champions League.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-2, 0-4, 2-4

ΝΟΒΙ ΜΠΕΟΓΚΡΑΝΤ (Βουγιασίνοβιτς): Πιέτλοβιτς, Ράντοβιτς, Μάντσιτς 1, Σουσιασβίλι 2, Βούσινιτς, Πιέτλοβιτς Ν. 2,Γκογκόβ, Γιάκσιτς 1, Πέρκοβιτς, Βλαχόπουλος 1, Ντράσοβιτς, Ράσοβιτς 1, Κοϊμπρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γούβης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης 3, Κολόμβος, Ζερδεβάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ