ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 11-16

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 11-16

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 16-11 του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 16-11 μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και διατηρείται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου.

Η «ελαφρά ταξιαρχία», που έχει πλέον πέντε νίκες σε έξι αγώνες, επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα και για τρία οκτάλεπτα, οπότε και αύξανε τη διαφορά, καθώς προηγήθηκε μέχρι και με έξι γκολ διαφορά, με 9-3 και 13-7. Κορυφαίος σκόρερ ο Γούνας με 5 γκολ.

Οκτάλεπτα: 2-5, 2-4, 3-3, 4-4.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας 1, Μηλάς 2, Προσινικλής Ν. 3, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 3, Σγουρίδης, Μπαγκαλτζής, Προσινικλής Π., Μαραγκός, Τότης, Μανθογιάννης, Ιωσήφ 1, Σαλέχ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Τουρκομένης, Κότσκαρ, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 3, Γούνας 5, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 3, Καβουσανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ