Εθνικός Πειραιά – ΑΕΚ 17-9

Εθνικός Πειραιά – ΑΕΚ 17-9

Ο Εθνικός Πειραιώς ήταν ανώτερος από την ΑΕΚ της οποίας επικράτησε με 17-9.

Ο Εθνικός ΟΦΠΦ επικράτησε εύκολα με 17-9 για την τρίτη αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών. Η Ένωση παρότι βρέθηκε στο α’ οκτάλεπτο να χάνει με 7-1, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι (11-7), αλλά ό,τι έκτισε το διέλυσε στο δ’ οκτάλεπτο.

Ο Εθνικός ήλεγξε από την αρχή το παιχνίδι και με τη Μπενέκου, την Ελληνιάδη και την Τσιμάρα έκανε γρήγορα το 3-0, με την Ένωση να έχει και ένα δοκάρι στο ενδιάμεσο. Για την ΑΕΚ μείωσε η Κάσι, αλλά η Ελληνιάδη απάντησε άμεσα και η Χαραλαμπίδη με την Ρακιντζή διεύρυναν περαιτέρω τη διαφορά (6-1). Πριν το άκουσμα της κόρνας, η Κοντωνή με ένα απίστευτο buzzer beater έκανε το 7-1.

Στο β’ οκτάλεπτο η ΑΕΚ βρήκε πρώτη το γκολ χάρη στο πέναλτι που εκτέλεσε η Κώτσια. Όμως η Βέριτσα με μία πολύ καλή ενέργεια, έκανε το 8-2. Ωστόσο, η «Ένωση» μέσω πέναλτι της Κάσι βρήκε εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Ιωάννα Χαραλαμπίδη με μακρινό σουτ, έπειτα από επαναφορά από κόρνερ, σημείωσε το 9-3 και εκτόξευσε στα 6 γκολ τη διαφορά. Αλλά Στρατηδάκη πέτυχε το τέταρτο γκολ του «δικεφάλου», ενώ η Τσιμάρα μείωσε στα 4 γκολ (9-5) τη διαφορά τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του β’ οκταλέπτου.

Στο γ’ οκτάλεπτο η Ιωάννου σκόραρε για τον Εθνικό, με την Κάσι να χρίζεται ξανά σκόρερ για την ΑΕΚ και κάνει το 10-6, ενώ η τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Αρχοντάκη, απέκρουσε πέναλτι της Κοντωνή κρατώντας την Ένωση στο παιχνίδι. Η Κάσι ήταν αυτή που έκανε και το 10-7, αλλά και το 11-8 (έχει προηγηθεί τέρμα της Μπενέκου).

Η Μπενέκου με το ξεκίνημα του δ’ οκταλέπτου έκανε το 12-8 και η Ιωάννου το 13-8 για τον Εθνικό, πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Η Ένωση δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και το «πλήρωσε» με δύο γκολ των Χαραμπίδη και Βέριτσα. Η Κώτσια πέτυχε το ένα και μοναδικό γκολ της ΑΕΚ στο τελευταίο οκτάλεπτο μειώνοντας στο 15-9, αλλά η Χατζηκυριακάκη και η Βέριτσα διαμόρφωσαν το τελικό 17-9

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 9-5, 11-8, 17-9.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ (Μάρκο Μίσιτς): Σωτηρέλη, Ιωάννου 2, Χαραλαμπίδη Ι. 1, Ελληνιάδη 2, Κοντονή 1, Βέριτσα 3, Χατζηκυριακάκη 1, Μπενέκου Αλκ 4, Ρακιντζή 1, Χαραλμπίδη Στ. 2, Μπενέκου Φρ, Φερεντίνου, Μπέτα, Καραμπέτσου.

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Πασκάλε 5, Κάσσαρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Κούμπρα, Τσιμάρα 1, Γροζοπούλου, Αρχοντάκη, Κοβάσεβιτς, Ζαχαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ