Φουντούλης – «Να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για το Final 8»

Φουντούλης – «Να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για το Final 8»

Ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φερεντβάρος, επισημαίνοντας πως στόχος είναι το αποτέλεσμα που θα φέρει τους Ερυθρόλευκους πιο κοντά στο Final 8.

aΟ Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φερεντσβάρος για το LEN Champions League, με τον Γιάννη Φουντούλη να μιλά για την αναμέτρηση κόντρα στην πρώην ομάδα του και τη σημαντικότητα του ματς.

Ο Έλληνας πολίστας τόνισε πως θα έχει πάντα στην καρδιά του την ουγγρική ομάδα και πως το παιχνίδι θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τους Ερυθρόλευκους ώστε να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στο Final 8.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Φουντούλης:

«Ένα ακόμα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για το Champions League απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με απουσίες αλλά θα προσπαθήσουμε μέσα από την ομαδική δουλειά να τις καλύψουμε.

Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι και ο κόσμος που θα γεμίσει την πισίνα θα απολαύσει ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου. Προσωπικά και για μένα θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι αφού επιστρέφω στη Βουδαπέστη, σαν αντίπαλος μετά από δυο πολύ όμορφα χρόνια αντιμετωπίζοντας την ομάδα που λίγους μήνες πριν φτάσαμε μαζί μέχρι τον τελικό του Champions League.

Έπαιξα για μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους συμπαίκτες και για έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και πάντα θα τους έχω στην καρδιά μου. Αλλά έτσι είναι η ζωή και ο αθλητισμός.

Τώρα βρίσκομαι πίσω στην ομάδα μου, τον Ολυμπιακό και θέλουμε παρά πολύ αυτή τη νίκη ώστε να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο που είναι η πρόκριση στο Final 8».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ