Ολυμπιακός – Έτοιμος για τη μεγάλη μάχη με τη Φερεντσβάρος

Ολυμπιακός – Έτοιμος για τη μεγάλη μάχη με τη Φερεντσβάρος

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην Ουγγαρία και μετρούν αντίστροφα για τη σπουδαία αναμέτρηση με την Φερεντσβάρος (19/11, 19:30), για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Ουγγαρία, ενόψει της πολύ δυνατής αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Φερεντσβάρος (19/11, 19:30), βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προέρχεται από τη σπουδαία εκτός νίκη στην έδρα της διοργανώτριας του Final 8, Νόβι Μπέογκραντ και θέλει να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση στο δεύτερο διαδοχικό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Θοδωρή Βλάχο δεν λείπουν καθώς δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή ο Χριστόδουλος Κολόμβος αλλά και ο Τζούρο Ράντοβιτς.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος ανέφερε τα εξής: «Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας. Ερχόμαστε από μια καλή νίκη στο Βελιγράδι και θέλουμε να φύγουμε και από εδώ με το νικηφόρο αποτέλεσμα. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, που ξέρουμε ότι μπορούμε να την κερδίσουμε εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ