Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 9-9

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 9-9

Ο Ολυμπιακός πήρε αποτέλεσμα (9-9) στην έδρα της ισχυρής Φερεντσβάρος συνεχίζοντας την πολύ καλή του πορεία στον όμιλ,ο του LEN Champions League.

Αήττητος παρέμεινε ο Ολυμπιακός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο LEN Champions League, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην Ουγγαρία με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος αφού ήρθε ισόπαλος με σκορ 9-9.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχουν παρά τις απουσίες τους, έδειξαν και πάλι μια πολύ καλή εικόνα, αντέχοντας σε μια δυνατή έδρας και παίρνοντας την ισοπαλία χάρη στο τέρμα του Ντίνου Γενηδουνιά στην τελευταία του επίθεση, αλλά και την επέμβαση του Μάρκο Μπίγιατς στην εκπνοή του παιχνιδιού.

Έτσι οι Πειραιώτες έφτασαν τους επτά βαθμούς στη διοργάνωση (είχαν προηγηθεί οι νίκες με Ντιναμό Τιφλίδας και Νόβι Μπέογκραντ) παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Final 8.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα*

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στην αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να βρει την πάσα στα δύο μέτρα, ενώ είχε και 1/2 επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω και τρία δοκάρια. Έτσι η Φερεντσβάρος κατάφερε να πάρει μια μικρή διαφορά κάνοντας το 3-1 σε ένα οκτάλεπτο που δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό.

Στη δεύτερη περίοδο, οι Ερυθρόλευκοι εμφάνισαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα στην άμυνα, κάνοντας αφάνταστα δύσκολη τη ζωή των Ούγγρων που δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Αντίθετα οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έτρεξαν ένα σερί 3-0 και μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση για το 4-3.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν και αυτό αρκετά καλό για τον Ολυμπιακό, παίζοντας εξαιρετική άμυνα, κυρίως χάρη στις επεμβάσεις του Μπίγιατς που έδειξε και πάλι την κλάση του. Επιθετικά οι Πειραιώτες είχαν λύσεις σημειώνοντας δύο γκολ, για να πάρουν το +2 με το 6-4.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο ρυθμός ανέβηκε υπερβολικά με τη Φερεντσβάρος να κάνει την αντεπίθεσή της, καταφέρνοντας να προηγηθεί για πρώτη φορά μετά την πρώτη περίοδο. Οι Ούγγροι έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη κάνοντας το σκορ 9-8 λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Εκεί όμως ο Θοδωρής Βλάχος κάλεσε τάιμ άουτ σχεδιάζοντας την επίθεση των Ερυθρόλευκων που κατέληξε σε γκολ του Ντίνου Γενηδουνιά, έπειτα από την πάσα του Φίλιπ Φιλίποβιτς. Στη συνέχεια η Φερεντσβάρος προσπάθησε να σκοράρει στην τελευταία επίθεση, όμως ο Μάρκο Μπίγιατς απέδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας του κόσμου κάνοντας μια εντυπωσιακή επέμβαση.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 0-3, 1-2, 5-3

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Βάργκα): Σβακόνι, Νίρι, Πολ 1, Μερκούλοφ 2, Βάμος 3, Ούμποβιτς, Φέκετε 1, Βιγκβάρι, Μόλναρ, Βάργκα 2, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Μαθιόπουλος, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 1, Χρυσοσπάθης 1, Γκίλλας, Ζερδεβάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ