Ολυμπιακός – Εθνικός 16-3

Ολυμπιακός – Εθνικός 16-3

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Εθνικό με 16-3 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για την 7η αγωνιστική της Α1 πόλο και διατήρησε το απόλυτο.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα ξεκούραστο απόγευμα, επικρατώντας άνετα με 16-3 του Εθνικού στο λεγόμενο πειραϊκό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών. Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας όντας αήττητοι, με τους «κυανόλευκους» να βρίσκονται στην 4η θέση.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπορεί να μην έβρισκε εύκολα σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά είχε την τύχη να έχει σε σπουδαία μέρα τον Ζερδεβά, ο οποίος κράτησε με 4 σπουδαίες αποκρούσεις τον Εθνικό στο μηδέν, με αποτέλεσμα το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρωθεί με το σκορ στο 2-0.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, οι Πειραιώτες ανέβηκαν επιθετικά και διεύρυναν τη διαφορά στα 6 γκολ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 7-1. Η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έφτασε τη διαφορά στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου σε διψήφιο νούμερο (12-1), με το τελικό σκορ να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 5-1, 5-0, 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 3, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης 1, Μουρίκης, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 1, Μπίγιατς, Γκίλλας 3, Μαθιόπουλος 2

Εθνικός (Θεοφάνης Κουντούδιος): Δροσόπουλος, Μανδάλιος, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Ζωγράφος, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος 1, Χαραλαμπόπουλος, Γκάτσος, Πεζιότης, Κόχειλας, Καραμπάτης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ