Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα: Ματσάρα… κορυφής στο Παπαστράτειο

Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα: Ματσάρα… κορυφής στο Παπαστράτειο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο για την 4η αγωνιστική του Champions League και θέλει να διατηρήσει το αήττητο και να παραμείνει στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός έχει μια «ναυμαχία» απόψε στο Παπαστράτειο (19:15) κόντρα στην Μπαρτσελονέτα για την 4η αγωνιστική του Champions League και θέλει να παραμείνει αήττητος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τα δυο σπουδαία αποτελέσματα με Νόβι Μπέογκραντ (12-9) και Φερεντσβάρος (9-9) εκτός έδρας, ψάχνουν τη νίκη ενός έδρας που θα τους εδραιώσει στην κορυφή του ομίλου τους.

Ο αήττητος Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς, την οποία μοιράζεται με την Μπρέσια και σε απόσταση ενός βαθμού ακολουθεί η Μπαρτσελονέτα με 6 (ισοβαθμεί με την Νόβι Μπέογκραντ).

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, θέλει να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα, στον δρόμο για το Final 8 που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει για ακόμα ένα ματς τον Χριστόδουλο Κολόμβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ