Ολυμπιακός – Τεράσα 11-5 – Επίδειξη δύναμης από τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης

Ολυμπιακός – Τεράσα 11-5 – Επίδειξη δύναμης από τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού διέλυσε με 11-5 την Τεράσα και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στον προκριματικό όμιλο της Euroleague.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο.

Οι «Ερυθρόλευκες» δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία απέναντι στην Τεράσα και επικράτησαν άνετα με 11-5 στο Παπαστράτειο για την πρεμιέρα του προκριματικού ομίλου της Euroleague.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης… έπνιξαν την ισπανική ομάδα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα και ουσιαστικά έθεσαν από νωρίς στο παιχνίδι τις βάσεις για τη νίκη στην 1η αγωνιστική.

Με πρωταγωνίστριες τις Ελευθερία, Βάσω και Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κρίστμας και Έλενα Ξενάκη που σκόραραν από τα πρώτα λεπτά, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πήρε σοβαρό προβάδισμα, φτάνοντας το ματς στο 7-2 στο ημίχρονο.

Η Τεράσα μείωσε στους 3 πόντους (7-4), ωστόσο Βάσω Πλευρίτου και Ξενάκη άνοιξαν ξανά τη διαφορά, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να μην μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του Ολυμπιακού, ο οποίος δέχτηκε μόλις ένα γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο και πήρε τη νίκη με 11-5.

Το Σάββατο (11/12) στις 17:30 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τη Ρόμα και την Κυριακή (12/12) στις 12:15 η ελληνική «μονομαχία» με τον Εθνικό στο παιχνίδι με το οποίο θα πέσει η αυλαία του ομίλου.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, στοχεύει στην πρόκριση στους «8» της Eυρώπης, έκανε το πρώτο βήμα για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και θέλει να κάνει το 3/3.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 2-2, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Ράνεϊ, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Τεράσα (Τσάβι Πέρεθ): Ντομίν Πέρεζ, Πάστορ, Πανιτσέλο 1, Ορτίζ 1, Καντέρο, Καρντόνα, Τεν Μπροκ, Πένια 2, Κουέντα, Κάμους, Ντομένεκ, Λέιτον 1, Άρκας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ