Πανιώνιος – ΑΕΚ 9-9

Πανιώνιος – ΑΕΚ 9-9

Πανιώνιος και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλη με 9-9 για την 5η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ισόπαλη 9-9 ήρθε η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης για την 5η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Η Ένωση τα έδωσε όλα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, έδειξε τη δυναμική της και θα μπορούσε να φύγει και νικήτρια, αλλά η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι 17″ πριν το φινάλε.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Πανιωνίου βρήκε πρώτη το γκολ, ανοίγοντας το σκορ. Η ομάδα της Κικής Λιόση δεν μπορούσε να βρει δίχτυα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, με την αντίπαλη γκολκίπερ να κατεβάζει ρολά. Η ισοφάριση άργησε αλλά ήρθε με πέναλτι της Κώτσια, 2:28 πριν το τέλος. Η απάντηση από την ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν άργησε, καθώς 1:57 πριν τη λήξη της περιόδου έκανε το 2-1. Όμως, στην κόντρα η Τσιμάρα, 57″ πριν το φινάλε ισοφάρισε σε 2-2.

1′ μετά την έναρξη του β’ οκταλέπτου, η Μαστρόκαλου έκανε το 2-3 και έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την Ένωση. Στην επόμενη επίθεση του Πανιωνίου, η ΑΕΚ έκλεψε τη μπάλα και η Κώτσια μετά από πάσα-ασίστη της Τσιμάρα έκανε το 2-4, 6:25 πριν το ημίχρονο. Οι γηπεδούχες αντέδρασαν και με σερί 3-0, ανέτρεψαν το σκηνικό, εκμεταλλευόμενες τα λάθη της ΑΕΚ στην επίθεση (5-4). Η Κώτσια με πέναλτι ισοφάρισε σε 5-5 με το τρίτο προσωπικό της τέρμα.

Ο Πανιώνιος με την έναρξη της τρίτης περιόδου έκανε το 6-5, αλλά η Κάσι ισοφάρισε σε 6-6. Το 7-6 ήρθε για τον Πανιώνιο στην παίκτρια παραπάνω, ενώ η ΑΕΚ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει ή ακόμα και να περάσει μπροστά στο σκορ. Τελικά, 1′ πριν την κόρνα της λήξης η Στρατιδάκη έκανε το 7-7, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση μετά από νέο κλέψιμο η Κάσι σημείωσε το 7-8!

Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Η Τσουρή κάτω από τα δοκάρια κρατούσε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ, όμως η άμυνα των «κυανέρυθρων κρατούσε το σκορ στο 7-8. Ο Πανιώνιος βρήκε δύο διαδοχικά τέρματα και ανέτρεψε το σκορ σε 9-8. 3′ πριν τη λήξη η Κάσι ισοφάρισε για την ΑΕΚ σε 9-9, βάζοντας «φωτιά» στα τελευταία λεπτά. Η Τσουρή 47″ πριν το τέλος της αναμέτρησης εκτινάχθηκε και αποσόβησε τον κίνδυνο. Στην τελευταία επίθεση της ΑΕΚ, η Μαστρόκαλου πήρε την πάσα, γύρισε όμορφα για το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Πανιώνιος δεν πρόλαβε να βγάλει οργανωμένη επίθεση και το σουτ που επιχείρησε από το κέντρο σχεδόν της πισίνας δεν απείλησε ουσιαστικά.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 2-3, 2-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Γιώργος Κατσούλης): Τζούρκα, Σαφέτη , Μαυρωτά 2, Πουστινίκοβα 1, Κοτσάφτη 1, Ξανθοπούλου, Μπογκατσένκο 2, Λούδη Ευαγ. 3, Βαζαίου, Πετεινάτου, Παπαναστασίου Δημ., Καρυπίδου, Μήτσου, Λενίτση, Κελαδίτη.

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Πασκάλε 3, Κάσσαρη, Λούδη Αναστασία, Γαβαλά, Μαστρόκαλου 1, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 3, Κούμπρα, Τσιμάρα Ευδ. 1, Γροζοπούλου, Αρχοντάκη,Κοβάσεβιτς, Τσιμάρα Ευφ..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ