Μορφέσης : «Το πρώτο μετάλλιο από το 2012, είμαστε πολύ χαρούμενοι»

Μορφέσης : «Το πρώτο μετάλλιο από το 2012, είμαστε πολύ χαρούμενοι»

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η Εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών, στο νεοσύστατο Europa Cup, όπου νίκησε στον μεγάλο τελικό τη Ρωσία με 9-8 και κατέκτησε το τρόπαιο. Αμέσως μετά την λήξη του ματς, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, σε δηλώσεις που παραχώρησε σημείωσε: «Αυτό είναι το πρώτο μας μετάλλιο […]

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η Εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών, στο νεοσύστατο Europa Cup, όπου νίκησε στον μεγάλο τελικό τη Ρωσία με 9-8 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αμέσως μετά την λήξη του ματς, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, σε δηλώσεις που παραχώρησε σημείωσε: «Αυτό είναι το πρώτο μας μετάλλιο μετά το 2012, επομένως είμαστε προφανώς πολύ χαρούμενοι όλοι. Σήμερα είχαμε ορισμένα προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, στο ένας-με-έναν, αλλά κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας καταφέραμε να διορθώσουμε τα περισσότερα από τα προβλήματα και έτσι στην τρίτη περίοδο πήραμε τον έλεγχο του αγώνα.

Ακόμα και όταν προηγηθήκαμε με τρία τέρματα διαφορά στην τελευταία περίοδο, είπα στα κορίτσια πως πρέπει να αγωνιστούν σαν να μην έχει κριθεί τίποτα, αφού μια ομάδα σαν τη Ρωσία είναι τρομερά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Είμαστε όλοι πάρα πολύ ικανοποιημένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ