Βλάχος – «Τέλος καλό, όλα καλά»

Βλάχος – «Τέλος καλό, όλα καλά»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί της Γιαντράν εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη με 12-10 επί της Γιαντράν και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στη φάση των ομίλων του Champions League, με τον Θοδωρή Βλάχο να στέκεται στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει σε αυτό το παιχνίδι και να μην κρύβει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα.

Όσα είπε ο Βλάχος:

«Όσα χρόνια είμαι στον Ολυμπιακό και όσα χρόνια είμαι προπονητής, κληθήκαμε πρώτη φορά να παίξουμε ένα ευρωπαϊκό ματς με μια καλή ομάδα χωρίς φουνταριστούς. Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται, είχαμε μόνο μια μέρα, χθες, για να σχεδιάσουμε στο χαρτί μερικές φάσεις για αυτές τις συνθήκες, γιατί και στην προπόνηση δεν είμαστε αρκετά άτομα, για να μπορέσουμε να κάνουμε τακτική. Οπότε, οι παίκτες μου είναι πολύ ποιοτικοί, το ξέρω, είμαι χαρούμενος για αυτό.

Ανταποκρίθηκαν στο 100%, σήμερα βγάλαμε μερικές φάσεις καινούργιες, που απλά σχεδιάσαμε χθες στο χαρτί και αυτό είναι για μένα ευτυχία, οπότε περάσαμε και αυτή τη σκόπελο, γιατί ήταν ένα ερωτηματικό στο κεφάλι μας από χθες πως θα εξελιχθεί. Ένα ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε. Τέλος καλό, όλα καλά. Φάνηκε η κούραση των παιδιών στο τέλος, αλλά νομίζω ελέγξαμε το αποτέλεσμα.

Τώρα, έχουμε την Μπρέσια, ένα δύσκολο ματς, μια δύσκολη έδρα, μια δύσκολη ομάδα, τελευταίο ματς του χρόνου, του 2021. Δεν ξέρω πόσοι θα είμαστε εκεί και ποιοι, αλλά θέλουμε να αντέξουμε σε άλλο ένα παιχνίδι. Θα πάμε σε μία βδομάδα μόνο για τη νίκη, δεν θέλουμε άλλο αποτέλεσμα, είμαστε ήδη ψηλά στον όμιλο, θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ