Πλευρίτου – «Να ζήσουμε μοναδικές στιγμές»

Πλευρίτου – «Να ζήσουμε μοναδικές στιγμές»

Η Βάσω Πλευρίτου μίλησε για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup με την Κίνεφ Κίρισι και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο Παπαστράτειο (18/12, 18:30).

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού του ευρωπαϊκού Super Cup, με τις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη να μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση με την Κίνεφ Κίρισι, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/12) στις 18:30 στο Παπαστράτειο.

Η Βάσω Πλευρίτου μίλησε για τη μάχη που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την ρώσικη ομάδα, με την πολύπειρη αθλήτρια των Πειραιωτών να καλεί τον κόσμο του συλλόγου να δώσει δυναμικό «παρών» στο Παπαστράτειο και να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε καιρό καθώς είναι ο πρώτος στόχος που έχουμε θέσει για αυτήν την χρόνια. Θα είναι αρκετά δυνατό παιχνίδι ωστόσο είμαστε προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Ανυπομονούμε να παίξουμε σε μια γεμάτη πισίνα και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με τον κόσμο να είναι δίπλα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ