Πρόταση-σοκ στον Χάρη Παυλίδη – 500.000 από την εθνική Κίνας – Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό

Πρόταση-σοκ στον Χάρη Παυλίδη – 500.000 από την εθνική Κίνας – Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό

Η ομοσπονδία της Κίνας κατέθεσε μια «τρελή» πρόταση στον προπονητή του Ολυμπιακού, που ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα μείνει στο λιμάνι.

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού με μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση τη φετινή σεζόν, νίκησε και την Κίνεφ Κίρισι με 14-11 και κατέκτησε το Super Cup Ευρώπης, κάνοντας το ανεπανάληπτο 4/4 για το 2021.

Η υπερομάδα που δημιούργησε από το μηδέν ο Χάρης Παυλίδης κατέκτησε τα πάντα, όμως είναι πολύ πιθανό στη συνέχεια της σεζόν να μην συνεχίσει με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της. Ο λόγος; Η ομοσπονδία της Κίνας κατέθεσε μια «τρελή» πρόταση στον αρχιτέκτονα των μεγάλων επιτυχιών της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, που ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για ν’ αναλάβει την εθνική ομάδα της Κίνας, οι δυο πλευρές είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία και όπως όλα δείχνουν ο Παυλίδης θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους γνωρίζουν για την πρόταση που έχει στα χέρια του ο Παυλίδης, μια πρόταση που ουσιαστικά αλλάζει τη ζωή του και έχουν ήδη βγει στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του σπουδαίου Έλληνα προπονητή.

Οι Κινέζοι από την πλευρά τους πιέζουν για να ξεκινήσει πριν από το τέλος της σεζόν η συνεργασία και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα για τον Παυλίδη, ο οποίος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, όπως θα κάνει και ο Θοδωρής Βλάχος το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού και οι δυο προπονητές έχουν καταφέρει να θεωρούνται δυο από τους κορυφαίους στον κόσμο.

Ο Παυλίδης είναι αυτός που με την αμέριστη στήριξη του Ερασιτέχνη «έχτισε» από την αρχή την ομάδα πόλο των Γυναικών και κατάφερε να κατακτήσει 5 ευρωπαϊκούς τίτλους από το 2014 έως το 2021, φέρνοντας τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Γηραιάς Ηπείρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ