Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 11-7

Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 11-7

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στην Μπρέσια επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 11-7 της Σέρβικης Ραντνίτσκι για την 7η αγωνιστική του Champions League.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το 2022 επικρατώντας της Σέρβικης  Ραντίνσκι με 11-7 ι για την 7η αγωνιστική και έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί στο Final-8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Mε αυτή τη νίκη η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 16 πόντους και είναι στο +2 από την Μπρέσια που παίζει το βράδυ.

Ο Ολυμπιακός ήταν νωθρός στην αρχή του πρώτου οκτάλεπτου και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της Ραντίνσκι, οι οποίοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ, όμως στη συνέχεια οι πρωταθλητές Ελλάδος ανέβασαν το ρυθμό τους και κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενοι με 4-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έπαιξαν καταπληκτική άμυνα περιορίζοντας αρκετά την σερβική ομάδα που δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση. Έτσι ο Ολυμπιακός κράτησε ανέπαφη την εστία του για περίπου 8 λεπτά και κατάφερε κατά τη διάρκεια του οκταλέπτου να σκοράρει άλλα δύο τέρματα με τον Μουρίκη και τον Κολόμβο, ενώ η Ραντίνσκι λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το οκτάλεπτο μείωσε σε 6-4 με τον Τσουκ.

Έχοντας λοιπόν ο Ολυμπιακός ως οδηγό το πολύ καλό δεύτερο οκτάλεπτο αμυντικά, συνέχισε έτσι και στο τρίτο, ωστόσο και η Ραντίνσκι έσφιξε την άμυνά της με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μην μπορούν να πετύχουν εύκολα κάποιο τέρμα. Πιο συγκεκριμένα οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ. Αρχικά ο Ολυμπιακός έκανε το 7-4 με ένα φοβερό σουτ του Φουντούλη, ενώ οι Σέρβοι μείωσαν σε 7-5 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου με τον Γιάνκοβιτς.

Σίγουρα το τέταρτο οκτάλεπτο στο ξεκίνημα του είχε κάποιο ενδιαφέρον ωστόσο, οι Μουρίκης, Γενηδουνιάς και Φουντούλης κατάφεραν να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά του τέταρτου και τελευταίου οκταλέπτου και έδωσαν προβάδισμα πέντε γκολ στον Ολυμπιακό κάνοντας το σκορ 10-5. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έκανε μία απλή διαχείριση στο παιχνίδι καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη με 11-7.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

Ραντνίτσκι (Ούρος Στεφάνοβιτς): Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγιεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Ραντούλοβιτς, Ουκρόπινα, Πλιέβαντσιτς, Τόχολι 1, Μίλιτσιτς 1, Λούκιτς 1, Βρλιτς, Τοντορόβσκι.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 1-1, 4-2

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ