ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 9-8: Νικήτρια στο ντέρμπι των «δικεφάλων» η ΑΕΚ, πέρασε στο Final-4

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 9-8: Νικήτρια στο ντέρμπι των «δικεφάλων» η ΑΕΚ, πέρασε στο Final-4

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, με την Ένωση να επικρατεί με 9-8 και να εξασφαλίζει την παρουσία της στο Final-4 του Κυπέλλου στο πόλο.

Νίκη και πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου για την ΑΕΚ στο πόλο! Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, η Ένωση πήρε το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, επικράτησε με 9-8 και εξασφάλισε και πάλι την παρουσία της στο Final-4 του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ στο πρώτο οκτάλεπτο μπήκε καλύτερα, με τον Κριγιέστορατς και τον Ηλιόπουλο να κάνουν το 2-0. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το πρώτο οκτάλεπτο με 2-2. Στο δεύτερο οκτέλαπτο και οι δύο ομάδες έβγαλαν εξαιρετικές άμυνες και ως εκ τούτου το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 3-3. Στο δεύτερο ημίχρονο, με Μαυρωτά, Τσαταλιό και Παπάκο ο «δικέφαλος» πήρε προβάδισμα 3 τερμάτων, με το τρίτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με 6-4. Στην τελευταία περίοδο, ο Κριγιέστορατς διαμόρφωσε το 7-4 ενώ οι «κιτρινόμαυροι» πήραν διαφορά και 4 τερμάτων (9-5). Ο ΠΑΟΚ με 4 διαδοχικά τέρματα μείωσε σε 9-8, σκορ ωστόσο που ήταν και το τελικό.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-1, 3-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ