Παρτιζάν – Ολυμπιακός : «Άλλο επίπεδο στο Champions League o Ολυμπιακός» είπε ο Τσίριτς

Παρτιζάν – Ολυμπιακός : «Άλλο επίπεδο στο Champions League o Ολυμπιακός» είπε ο Τσίριτς

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Παρτιζάν, Ντράγκαν Τσίριτς, πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων το απόγευμα του Σαββάτου (31/3).

Μία από τις καλύτερες ομάδες του Champions League πόλο για φέτος διαθέτει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ντράγκαν Τσίριτς.

Ο τεχνικός της Παρτιζάν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, υπογραμμίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν τον τίτλο του φαβορί στη μεταξύ τους αναμέτρηση που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (31/3) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Β ομίλου, αλλά, οι παίκτες του πρόκειται να τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν τη νίκη.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Πρόκειται για την ομάδα που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την ώρα στο Champions League και δεν μιλάω μόνο από άποψη αποτελεσμάτων, αλλά και μετά το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, όπως και σε υπόλοιπα», είπε αρχικά για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

«Εξαρτάται από εμάς. Το Champions League για εμάς είναι ό,τι πρέπει, προκειμένου να αποκτήσουμε εμπειρία. Ωστόσο, πρέπει να μάθουμε να μην τα παρατάμε τόσο εύκολα, όπως έγινε σε μερικά παιχνίδια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ