Υπερκούπωση για τον Ολυμπιακό! (pics)

Υπερκούπωση για τον Ολυμπιακό! (pics)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο επικρατώντας στον τελικό της Βουλιαγμένης με 14-11.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο γυναικών στο πόλο, καθώς οι ερυθρόλευκες επικράτησαν στον τελικό του Final 4 της Βουλιαγμένης με 14-11. Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμα τρόπαιο στην συλλογή της και είναι μια σημαντική επιτυχία για τον Ολυμπιακό, καθώς όπως προαναφέραμε είναι η πρώτη φορά που διεξήχθη Κύπελλο. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει στον δρόμο των επιτυχιών με κατακτήσεις τίτλων, αποδεικνύοντας πως οι ερυθρόλευκοι κάνουν πολύ καλή δουλειά σε όλα τα τμήματα.

Οι ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίσουν για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Καρπενήσι, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα τους και στον τελικό του Final 4 στο Καρπενήσι. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη και το τρόπαιο χάρη στην απόδοση του στο τελευταίο οκτάλεπτο, καθώς οι ερυθρόλευκες ανέβασαν ρυθμούς και με πρωταγωνίστριες την γκολκίπερ Διαμαντοπούλου και την Έγκενς (πέτυχε δύο γκολ) πήρε την μεγάλη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-4, 4-3, 3-1

Ολυμπιακός: (Χ. Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Έμολο 1, Β. Πλευρίτου 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού.

ΝΟ Βουλιαγμένης: (Αλ. Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 2, Χυδηριώτη 3, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 3, Ιφ. Μαυρωτά, Πάτρα 1, Κούλχαας 2, Β. Διαμαντοπούλου, Κοκκινάκη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Π. Νίνου, Ε. Νίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ