Πάνοπλος ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βουλιαγμένη

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βουλιαγμένη

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου (19/3, 15:00) θα υποδεχθούν την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο για για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1.

Το «τέσσερα στα τέσσερα» στη Β’ φάση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, το Σάββατο (19/3).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο υποδέχονται στις 15:00 (ΕΡΤ Sports 4) στο Παπαστράτειο, για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1.

Κόντρα στον ΝΟΒ, ο Ολυμπιακός, που παραμένει αήττητος στην Ελλάδα, θεωρείται το φαβορί για τη νίκη, όμως καλείται να το επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά στον αγωνιστικό χώρο και να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Παίζουμε ξανά με την Βουλιαγμένη, μετά από σχεδόν ένα μήνα, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε. Πάνω από όλα, ωστόσο, θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Έρχονται πιο σοβαρά ματς στη συνέχεια, έχει σημασία να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση μέσα από τέτοια παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ