Τσίριτς: «Υπάρχει αισιοδοξία, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό»

Τσίριτς: «Υπάρχει αισιοδοξία, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό»

Το σύνθημα για την πρόκριση στον τελικό, έδωσε ο Αλέξάνταρ Τσίριτς, εν όψει των παιχνιδιών της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για το Final-4 της Ευρωλίγκας.

Πίστη εν όψει των παιχνιδιών του Final-4 υπάρχει στη γυναικεία ομάδα πόλου του Ολυμπιακού! Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς δήλωσε πως το Final-4 του Πειραιά θα είναι θεαματικό, ενώ έδωσε το σύνθημα για την πρόκριση στον τελικό εν όψει και του ημιτελικού με την Ούιπεστ.

Αναλυτικά όσα είπε στο olympiacossfp.gr:

«Το Final-4 στον Πειραιά θα είναι θεαματικό. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει μια τέτοια διοργάνωση εδώ. Οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα είναι εδώ, στον Πειραιά. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για αυτό το γεγονός, νομίζω θα είμαστε 100% έτοιμοι στον ημιτελικό με την Ούιπεστ. Προετοιμαστήκαμε όλο τον καιρό για αυτά τα παιχνίδια, αλλά σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο», ανέφερε ο προπονητής των ερυθρόλευκων και συνέχισε:

«Ολυμπιακός ξέρει από Final-4 και τέτοια παιχνίδια, άρα είμαστε προετοιμασμένοι, ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Η Ούιπεστ είναι μια ομάδα που τη σεβόμαστε πολύ, θα είναι πρόκληση για εμάς αυτός ο ημιτελικός, για να δείξουμε τον επίπεδο που έχουμε. Εγώ και τα κορίτσια, είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ