Γεμίζει το Παπαστράτειο για την ευρωκούπα!

Γεμίζει το Παπαστράτειο για την ευρωκούπα!

Όλα δείχνουν sold out στο Final-4 της Ευρωλίγκας στο πόλο γυναικών, που φιλοξενεί ο Πειραιάς το Σαββατοκύριακο.

Η κίνηση των εισιτηρίων ήταν μεγάλη από τη Δευτέρα όταν τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού ο οποίος αναμένεται για ακόμη μια φορά να γεμίσει το Παπαστράτειο και να στηρίξει την ομάδα προς την κατάκτηση ενός ακόμη Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν απομείνει διατίθενται σήμερα Παρασκευή από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τις 20.30.

Θυμίζουμε πως οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κερκίδα), 20€ (καρεκλάκια κεντρικής κερκίδας), 200€ (Court Seats).

*Τα συλλεκτικά εισιτήρια, Court Seats που ισχύουν και για τις δυο ημέρες εξασφαλίζουν πρόσβαση στο VIP Lounge όπου θα παρέχονται υπηρεσίες catering καθώς και τη δυνατότητα φωτογράφισης με την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και την κούπα, σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου.

Για τη διοργάνωση του Final 4 δεν ισχύει, το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους ούτε και τα διαρκείας Πόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ