ΑΕΚ – ΑΝΟ Γλυφάδας 7-8

ΑΕΚ – ΑΝΟ Γλυφάδας 7-8

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ με σκορ 8-7 και έτσι να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Stoiximan Final-4 Κυπέλλου υδατοσφαίρισης Γυναικών. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας i repair, με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Ειρήνη Νίνου που σημείωσε τέσσερα τέρματα, επικράτησε 8-7 της ΑΕΚ και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον αυριανό (Κυριακή, 17/4) τελικό. Θα είναι αυτός ο πρώτος τελικός στην ιστορία της ομάδας.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μέχρι και με τέσσερα τέρματα (5-1) αλλά στο δεύτερο μέρος, ο ΑΝΟ Γλυφάδας i repair, «έδεσε» ασφυκτικά την άμυνά του, και με επί μέρους 6-2 πέτυχε την μεγάλη ανατροπή και την νίκη.

Σε ένα πρώτο οκτάλεπτο άκρως…συντηρητικό και από τις δυο ομάδες, η ΑΕΚ με την Κυριακή Στρατηδάκη σημείωσε το πρώτο τέρμα της ομάδας της και γενικότερα της διοργάνωσης, για να ισοφαρίσει με πέναλτι η Ειρήνη Νίνου και με τον ίδιο τρόπο να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην Ένωση η Χριστίνα Κώτσια. Στην εκπνοή του οκτάλεπτου η Ευφροσύνη Τσιμάρα έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ΑΕΚ (3-1).

Χαμένο πέναλτι για την ΑΕΚ στο 4:30 του δεύτερου οκτάλεπτου (η Γκανγκλ νίκησε την Πασκάλε), αλλά το 4-1 έγινε στη συνέχεια από τη Κώτσια. Η ΑΕΚ έκανε και το +4 με την Ευδοκία Τσιμάρα για να μειώσει η Ειρήνη Νίνου σε 5-2. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, μείωσε περισσότερο (5-3) ο ΑΝΟ Γλυφάδας I repair με τη Κούλχαας και έφτασε τη διαφορά στο γκολ (5-4) στο 5:55 με την Κοντογιάννη. Στο 4:48 από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, η Ειρήνη Νίνου (τρίτο προσωπικό τέρμα) ισοφάρισε 5-5, ο ΑΝΟ Γλυφάδας I repair έκανε σερί 4-0. Μετά από αρκετά λεπτά σκόραρε η ΑΕΚ με την Ευδοκία Τσιμάρα και ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα 6-5. Το 6-6 ήρθε άμεσα από την Αντωνιάδη.

Στο 6:34 από τη λήξη του αγώνα πλέον, ο ΑΝΟ Γλυφάδας I repair πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ με το τέταρτο γκολ της Ειρήνης Νίνου (7-6). Στο 2:20 σημείωσε και το 8-6 με τέρμα της Ελευθερίας Φουντωτού για να διαμορφώσει το τελικό σκορ με την εκπνοή η Πασκάλε.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 1-4, 1-2.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μαρκοπούλου.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 1, Κάσσαρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφροσύνη 1, Τσιμάρα Ευδοκία 2, Γροζοπούλου, Τσουρή, Κοβάσεβιτς, Βαμβακάρη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Νίνου 4, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 1, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ