Δελακάς: «Να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας»

Δελακάς: «Να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας»

Ο Βαγγέλης Δελακάς έδωσε σύνθημα νίκης του Ολυμπιακού για το αυριανό (08/11, 19:30) εντός έδρας ματς κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βαγγέλης Δελακάς, ενόψει του αυριανού (08/11, 19:30) εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσει στο «Παπαστράτειο».

Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας κι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταρχάς, σίγουρα ήταν πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελονέτα. Όσον αφορά, το αυριανό παιχνίδι με την Ντιναμό, είναι ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα με εξαιρετικό δίδυμο φουνταριστών και καλούς αμυντικούς. Γενικά, είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς, μέσα στην έδρα μας, πρέπει να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια, να πάρουμε όλους τους βαθμούς που μας αντιστοιχούν. Να φανούμε ακόμα πιο δυνατοί και έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει όπως κάνει πάντα, είναι στήριξη και δύναμη για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ