Θέλει τον Αλμύρα ο Παναθηναϊκός – Στο «κόλπο» και ο Απόλλωνας

Θέλει τον Αλμύρα ο Παναθηναϊκός – Στο «κόλπο» και ο Απόλλωνας

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες του «10» έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Ανδρέα Αλμύρα, όμως δεν «παίζει» μόνος του με τον Απόλλωνα να ενδιαφέρεται κι αυτός για την απόκτηση του.

Ο Παναθηναϊκός τη γλίτωσε στο φινάλε της σεζόν και απέφυγε οριακά τον υποβιβασμό από την Α1 πόλο Ανδρών. Οι πράσινοι έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια όσον αφορά το τμήμα πόλο, αφού πρόκειται για μια ομάδα που ανεβοκατεβαίνει σε Α1 και Α2, είτε σώνεται – όπως φέτος – οριακά από τον υποβιβασμό.

Το τριφύλλι έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, έχει ήδη ανακοινώσει προπονητή τον Δημήτρη Μάζη και γενικότερα τονίζουν από τους πράσινους ότι ενόψει της επόμενης χρονιάς οι στόχοι θα είναι υψηλότεροι.

Ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού θα είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα, ενώ ο Μάζης έχει καταστρώσει ήδη το πλάνο ενίσχυσης με αυτό τον σκοπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», οι πράσινοι έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Ανδρέα Αλμύρα, ο οποίος αγωνίζεται ως περιφερειακός και αποτελεί τον διακαή πόθο του Έλληνα τεχνικού του τριφυλλιού.

Ο Μάζης θέλει τον Έλληνα πολίστα, όμως ο Παναθηναϊκός δεν «παίζει» μόνος του, καθώς εκτός από το τριφύλλι, στο «κόλπο» της απόκτησης του είναι και ο Απόλλων Σμύρνης. Οι πράσινοι θα δώσουν «μάχη» για τον παίκτη με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και το ποιός εκ των δυο θα επικρατήσει θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες. Ο Αλμύρας είναι γεννημένος το 2004 έχει αγωνιστεί στα μικρά τμήματα του Ολυμπιακού, ενώ ήταν και αρχηγός στην Εθνική ομάδα παίδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ