«Ο Ολυμπιακός συζητάει με τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς»

«Ο Ολυμπιακός συζητάει με τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Σερβία, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 56χρονο προπονητή, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, για να αντικαταστήσει τον Θοδωρή Βλάχο στην ανδρική ομάδα πόλο των Πειραιωτών.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Σερβία τις τελευταίες ώρες, οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε επαφές με τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στην Νόβι Βελιγραδίου και την οδήγησε μέχρι τον τελικό του Len Champions League.

Ενας θρύλος της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης και ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, με τον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στη Σερβία, να είναι σε διαπραγματεύσεις μαζί του, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας πόλο.

Ο Μιλάνοβιτς στέφθηκε δύο φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης (1984 και 1988) με την εθνική Γιουγκοσλαβίας, με την οποία κατέκτησε επίσης δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα και ένα Ευρωπαϊκό, ενώ ως παίκτης της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ είχε πανηγυρίσει δύο τρόπαια στο -τότε- Κύπελλο Πρωταθλητριών. Ως προπονητής, ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης τόσο με την Παρτιζάν το 2011 (με παίκτη τότε τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου) όσο και με την Προ Ρέκο το 2015.

Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε στα μισά της περσινής σεζόν την Νόβι Βελιγραδίου και κατάφερε να την οδηγήσει στον τελικό του Len Champions League, όπου έχασε στα πέναλτι με 17-16 από την πανίσχυρη Προ Ρέκο. Επίσης, ο 56χρονος τεχνικός οδήγησε την Νόβι Βελιγραδίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας, με τον έμπειρο προπονητή, όμως, να διαφωνεί με τη διοίκηση του συλλόγου και να αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας. Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ωστόσο μιλάει και με άλλους προπονητές.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να αντικαταστήσουν τον Θοδωρή Βλάχο, που αποχώρησε από τον πάγκο της πειραϊκής ομάδας στο τέλος της περσινής σεζόν, με έναν προπονητή κορυφαίου επίπεδου από το εξωτερικό. Αναμφίβολα, ο 56χρονος ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε επαφές μαζί του, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ στη Σερβία. Οπως αναφέραμε όμως δεν είναι ο μοναδικός, που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού. Ολα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ