Ιαπωνία – Ελλάδα 7-18

Ιαπωνία – Ελλάδα 7-18

Η Εθνική Ελλάδος έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ιαπωνία, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 18-7, φτάνοντας έτσι στην πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, η οποία και διέλυσε με σκορ 18-7 την Ιαπωνία, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της νίκη (ισοπαλία το πρώτο ματς) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Οι Έλληνες παίκτες ήταν καταιγιστικοί και ήθελαν να σημειώσουν όσα περισσότερα γκολ γίνεται για να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Κροάτες. Κάτι που κατάφεραν κάνοντας ό,τι ήθελαν τους αντιπάλους τους μέσα στην πισίνα.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη της αναμέτρησης*

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ιαπωνία να ανοίγει το σκορ και παίρνει το προβάδισμα με 1-0. Η Ελλάδα είχε άμεση απάντηση χάρη στο πέναλτι του Βλαχόπουλου, κάνοντας το 1-1. Οι Ασιάτες πίεζαν αρκετά αναγκάζοντας σε λάθη τους Έλληνες παίκτες, ενώ ο Ζερδεβάς ήταν πραγματικά απροσπέλαστος. Η Εθνική μας βρήκε ρυθμό και αφού έκανε το 2-1 με πέναλτι του Φουντούλη, έφτασε και στο 3-1 με δράστη τον Γενηδουνιά.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Ελλάδα άρχισε με γκολ χάρη σε πέναλτι του Αργυρόπουλου-Κανακάκη, με την Ιαπωνία να μειώνει σε 4-2 με γκολ του Οκάουα. Ακολούθησε ένα μικρό ξέσπασμα για τη «γαλανόλευκη» που βρήκε άλλες δύο φορές δίχτυα με τους, Νικολαΐδη, Βλάχόπουλο και Αργυρόπουλου-Κανακάκη για το 7-2. Οι Ασιάτες μπόρεσαν να μειώσουν σε 7-3 με τον Ινάμπα.

Η Ιαπωνία ξεκίνησε με γκολ το τρίτο οκτάλεπτο μειώνοντας σε 7-4, όμως κάπου εκεί ξεκίνησε ένα σερί με τέσσερα τέρματα για την Εθνική μας που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 11-4. Οι Ασιάτες έκαναν το 11-5, όμως ο Παπαναστασίου έφτασε στο 12-5.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η Ελλάδα ήταν αποφασισμένη να αυξήσει όσο περισσότερο μπορούσε τη διαφορά και το κατάφερε. Ο Αργυρόπουλος-Κανακάκης ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής και με δικά του συνεχόμενα γκολ χάρισε τη νίκη και τη διαφορά στη χώρα μας.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-4, 2-5, 2-6

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 6, Γούβης, Κάκαρης 2, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ