Βλαχόπουλος: «Στόχος μας το χρυσό μετάλλιο»

Βλαχόπουλος: «Στόχος μας το χρυσό μετάλλιο»

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησε μετά την μεγάλη νίκη πρόκριση της εθνικής επι των ΗΠΑ, τονίζοντας πως πλέον στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο.

Η εθνική μας ομάδα ήταν εξαιρετική κόντρα στις ΗΠΑ, επικρατώντας με 16-11 παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Πλέον με το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου να βρίσκεται στην ζώνη των μεταλλιών, άπαντες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχουν στοχεύσει στο χρυσό, κάτι που επιβεβαίωσε και με τις δηλώσεις μετά το τέλος του προημιτελικού με τις ΗΠΑ, ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Αναλυτικα οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε δύο καλά παιχνίδια για να πάρουμε το μετάλλιο που μας λείπει. Είμαστε προσγειωμένοι. Πρώτος στόχος είναι ο ημιτελικός της Παρασκευής».

Αναφερόμενος στην εικόνα της Εθνική είπε: «Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Παρότι υπάρχουν νέα παιδιά στην ομάδα έχουν δέσει με τους παλιότερους. Σίγουρα γίνονται κάποια λάθη ή υπάρχει κάποια ασυνεννοησία αλλά αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Αξίζουμε να είμαστε στις καλύτερες ομάδες του κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ