Βλάχος: «Αξίζαμε ένα μετάλλιο»

Βλάχος: «Αξίζαμε ένα μετάλλιο»

Δίκαια κατέκτησε μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η Εθνική ομάδα σύμφωνα με τον Θοδωρή Βλάχο που τόνισε μάλιστα πως αν η Ελλάδα ξαναέπαιζε τον ημιτελικό με την Ιταλία θα τον κέρδιζε.

Η Εθνική ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου με το 9-7 επί της Κροατίας και στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο Θοδωρής Βλάχος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Ο προπονητής της Εθνικής στάθηκε στο μέλλον που έχει αυτή η ομάδα αλλά και στην παραδοχή από τους αντιπάλους για την εξαιρετική εικόνα και πορεία της στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Ανοιχτό του Βεζένκοφ για Κινγκς – Τι δείχνουν οι κινήσεις που έκανε το Σακραμέντο

Όσα είπε ο Βλάχος:

Για το ματς: «Πριν 20 χρόνια είχα ξαναβουτήξει στην πισίνα αυτή στο πρώτο ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό. Σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως το παγκόσμιο χαίρεται ο πρώτος και ο τρίτος. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτή η πορεία ήταν εντυπωσιακή, με εξαίρεση μια κακή παρένθεση τον ημιτελικό. Αν τον ξαναπαίζαμε θα τον κερδίζαμε. Ας περάσει αυτό, ήμασταν πολύ καλύτεροι.

Φοβερή άμυνα, μπράβο στον Παναγιώτη Τζωρτζάτο, έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, είχε δύσκολη αποστολή γιατί δεν είχε ξαναπαίξει στην Εθνική, ήταν πίσω από τον Ζερδεβά και τα κατάφερε εξαιρετικά. Δεν συνηθίζω να λέω μπράβο σε αθλητές ξεχωριστά, αλλά ο Τζωρτζάτος ήταν εξαιρετικός».

Για τον Τζωρτζάτο: «Ο τερματοφύλακας στο πόλο κάνει τη διαφορά. Μπροστά βρήκαμε λύσεις, κοντρολάραμε την διαφορά, παίξαμε εξαιρετική άμυνα και κάναμε έναν τέλειο μικρό τελικό. Αξίζαμε ένα μετάλλιο και αξίζουμε και πολλά στη συνέχεια, αρκεί να είμαστε υγιείς. Φτάσαμε στα τελευταία ματς λαβωμένοι, αλλά το λαβωμένο λιοντάρι, βρυχάται πιο δυνατά».

Για τη νέα Εθνική και το μέλλον της: «Αυτός ο κύκλος που ξεκινάει είναι καλύτερος. Έχουμε την παραδοχή όλων των αντιπάλων μας. Είμαι ευχαριστημένος για τα παιδιά. Ήταν εξαιρετική για μια ακόμα φορά. Κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία. Πάντα ορκιζόμαστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ελπίζω να βρεθούμε ξανά στους «4» για να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ