Χειρουργήθηκαν και θα απουσιάσουν από το Σπλιτ, Φουντούλης και Ζερδεβάς

Χειρουργήθηκαν και θα απουσιάσουν από το Σπλιτ, Φουντούλης και Ζερδεβάς

Γιάννης Φουντούλης και Μάνος Ζερδεβάς χειρουργήθηκαν με απόλυτη επιτυχία από τον χειρούργο ορθοπεδικό με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις Γιώργο Καραχάλιο.

Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκαν σήμερα (5/7), από τον χειρούργο ορθοπεδικό με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις Γιώργο Καραχάλιο, οι διεθνείς μας πολίστες Γιάννης Φουντούλης και Μάνος Ζερδεβάς.

Ο πρώτος, ταλαιπωρούνταν με χρόνιο πρόβλημα στον δεξιό του αντίχειρα, αλλά παρόλα αυτά αγωνίστηκε στη Βουδαπέστη, ενώ ο Ζερδεβάς τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι (ρήξη τένοντα στον δικέφαλο) στην διάρκεια του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (σ.σ. στον προημιτελικό αγώνα με τις ΗΠΑ) και απουσίασε τόσο από τον ημιτελικό με την Ιταλία, όσο και τον μικρό Τελικό με την Κροατία.

Διαβάστε επίσης: Sports Illustrated: «Πιο κοντά από ποτέ στο NBA ο Βεζένκοφ»

Τον όλο συντονισμό των ενεργειών για να χειρουργηθούν άμεσα τόσο ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, όσο και ο βασικός της τερματοφύλακας, είχε ο γιατρός της ΚΟΕ, επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής σχολής Αθηνών Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των δύο χειρουργικών επεμβάσεων από τον εξαίρετο επιστήμονα και με μεγάλη εμπειρία κ.Καραχάλιο.

Τόσο ο Γιάννης Φουντούλης, όσο και ο Μάνος Ζερδεβάς θα ακολουθήσουν πλέον ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και για το λόγο αυτό θα απουσιάσουν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλονείται στο Σπλιτ (27/8 – 10/9).

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, εκ μέρους και του Δ.Σ της Ομοσπονδίας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι το πρόβλημα των δύο διεθνών αντιμετωπίστηκε με επιτυχία από ιατρικής πλευράς, και εύχεται στους δύο διεθνείς ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, με τις καλύτερες των προϋποθέσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ