Ενίσχυση με Ματάφα και Καλαϊτζή για την ΑΕΚ

Ενίσχυση με Ματάφα και Καλαϊτζή για την ΑΕΚ

Ακόμη δύο προσθήκες για την ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση των Λαλελέι Ματάφα και Αλεξάνδρα Καλαϊτζή.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ!

Η Ένωση ανακοίνωση την απόκτηση της 24χρονης φουνταριστής, Λαλελέι Ματάφα και της 19χρονης Αλεξάνδρας Καλαϊτζή που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Αποφόρτιση ο Αραούχο, ατομικό για Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλο

H ανακοίνωση της Ματάφα:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Λαλελέι Ματάφα. Η 24χρονη (16/02/1998) φουνταριστός από τη Χαβάι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Λαλελέι Ματάφα σπούδαζε και αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης, σημειώνοντας σπουδαίες επιδόσεις και κατακτώντας μετάλλια στα τοπικά Πρωταθλήματα. Αυτό θα είναι το πρώτο της ταξίδι εκτός χώρας και θα φορά το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι.

Λαλελέι, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Η ανακοίνωση της Καλαϊτζή:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αλεξάνδρα Καλαϊτζή. Η 19χρονη φουνταριστός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Αλεξάνδρα Καλαϊτζή ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του ΝΟ Βουλιαγμένης, κατακτώντας πρωταθλήματα και μετάλλια σε όλα τα ηλικιακά τμήματα. Τα τελευταία δύο χρόνια ενίσχυσε και τη γυναικεία ομάδα, λαμβάνοντας μεγάλες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Αλεξάνδρα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ