Πόλο : Ιταλία – Ελλάδα 7-10

Πόλο : Ιταλία – Ελλάδα 7-10

Η ελληνική ομάδα «πλήρωσε» την αμυντική αδράνεια του πρώτου οκταλέπτου, όταν στο τέλος του βρέθηκε να χάνει με 4-1.

Νέα ήττα η οποία την αφήνει εκτός μεταλλίων γνώρισε σήμερα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, απο την Ιταλία με 10-7 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Cup Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε νωθρά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να προηγηθούν με 4-1 στην πρώτη περίοδο. Η ομάδα του Σάντρο Καμπάνια διατήρησε το υπέρ της πλεονέκτημα και στη δεύτερη περίοδο, κάνοντας το 5-1 και το 6-2, με την Εθνική μας να μειώνει απλώς σε 6-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Και παρότι η ελληνική ομάδα κατάφερε να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά στις αρχές της τρίτης περιόδου, η Ιταλία σκόραρε ακόμη δύο φορές σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Στην τελευταία περίοδο η Εθνική μας ανέβασε κάπως το ρυθμό της χωρίς ωστόσο να αποφεύγει την ήττα με το τελικό 10-7. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ντι Φούλβιο με τρία γκολ, ενώ για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πέτυχαν από δύο τέρματα Δερβίσης και Βλαχόπουλος.

Πλέον η Εθνική μας καλείται να διεκδικήσει την 5η θέση της διοργάνωσης, ενώ μπορεί να μείνει και εκτός εξάδας ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα αγώνα Ουγγαρίας-Ισπανίας (21.30).

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Ιταλία): 4-1, 2-2, 2-1, 2-3

Διαιτητές: Ιβανόφσκι (Μαυροβούνιο), Βλάσιτς (Κροατία)

Οι συνθέσεις:

ΙΤΑΛΙΑ (Αλεσάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 3, Μολίνα 1, Φιλιόλι , Φοντέλι, Βελότο 1, Ρεντσούτο, Εκενίκε 2, Πρεσιούτι 1, Μποντέγκας 2, Νταμόντε, Μπερτόλι, Νικόσια.
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Δερβίσης 2, Φουντούλης 1, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ