Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα, έχασε 10-8 στον τελικό από τις ΗΠΑ

Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα, έχασε 10-8 στον τελικό από τις ΗΠΑ

Μια ανάσα από το όνειρο βρέθηκε η Εθνική Νεανίδων, αλλά ηττήθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από τις ΗΠΑ με 10-8 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον κόσμο!

Πάλεψαν όσο μπορούσαν τα κορίτσια μας, αλλά δεν τα κατάφεραν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόλο Νεανίδων και ηττήθηκαν με σκορ 10-8 από τις ΗΠΑ στο Βελιγράδι.

Δεύτερη θέση στον κόσμο για την Ελλάδα, μόνο υπερήφανεια για τις σπουδαίες αθλήτριές μας!

Το πρώτο οκτάλεπτο δεν εξελίχθηκε καλά για την Εθνική,κυρίως στην άμυνα, καθώς από νωρίς το σκορ έγινε 4-1 και στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου ήταν στο 5-2.

Στη συνέχεια η ανασταλτική λειτουργία των παικτριών της Ευτυχίας Καραγιάννη βελτιώθηκε και με τα γκολ των Σιούτη, Τριχά και Χαλδαίου (δις) ήρθε η ισοφάριση στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (6-6)!

Οι ΗΠΑ ανέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ (7-6), με τη Σιούτη να απαντάει άμεσα. Μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Φλιν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα. Αυτό ήταν και το τελευταίο γκολ που σημείωθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο οι ΗΠΑ ξεκίνησαν κάνοντας το 9-7, η Καλογεροπούλου μείωσε άμεσα (9-8), αλλά στο φινάλε η πρώτη σκόρερ Φλιν νίκησε την Καραγιάννη για το τελικό 10-8.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 4-1, 1-2, 1-2

Η σύνθεση της Ελλάδας: (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου, Κουρέτα 2, Ανδρεάδη, Τριχά 1, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ