Ελλάδα – Μάλτα 25-6: Στο «ρελαντί» η Εθνική διέλυσε την αντίπαλό της

Ελλάδα – Μάλτα 25-6: Στο «ρελαντί» η Εθνική διέλυσε την αντίπαλό της

Η Εθνική Ελλάδος χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης διέλυσε την αδύναμη Μάλτα με σκορ 25-6 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μια πολύ καλή προπόνηση απέναντι στη Μάλτα έκανε η Ελλάδα, η οποία παίζοντας στο… ρελαντί διέλυσε την αντίπαλό της με σκορ 25-6, και έτσι σημείωσε την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία (12-12) απέναντι στη Γαλλία στην πρεμιέρα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στην αδύναμη Μάλτα και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αργυρόπουλο που σκόραρε επτά φορές, πήρε το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα που της δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας του τουρνουά.

Η Ελλάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα καταφέρνοντας παίζοντας εξαιρετικά να σημειώσει οκτώ γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο και να βάλει τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση. Στη συνέχεια έριξε τον ρυθμό, σκοράροντας σταθερά, χωρίς όμως να ανοίξει τον ρυθμό, με το ημίχρονο να κλείνει στο 14-3.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, η Εθνική μας έκανε και κάποια διαχείριση δυνάμεων με τον Θοδωρή Βλάχο να δίνει χρόνο σε όλους του τους παίκτες, οι οποίοι ανταπεξήλθαν χωρίς προβλήματα για να φτάσουν στο τελικό 25-6 και σε μια άνετη επικράτηση.

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 6-2, 4-1, 7-2.

Ελλάδα (Βλάχος): Τζωρτζάτος (4/7 αποκρούσεις, 57,1%), Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 2, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 7, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης , Αλαφραγκής 1, Κοπελιάδης 1, Κάκαρης 1, Σολανάκης 1, Βλαχόπουλος 3, Λιμαράκης (5/8 αποκρούσεις, 62,5%).

Μάλτα (Ίτσο): Τάντι, Γκιαλάντζε, Γκάμπιν 1, Ντάρεν Ζάμιτ, Μάθιου Ζάμιτ 3, Πλούμπτον 1, Μπουτζέλι, Αμπελά 1, Νικολάι Ζάμιτ, Κάτσια, Ντίνο Ζάμιτ, Γκρόξτι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ