Ισπανία – Ελλάδα 9-5: Πληγώθηκε από την επίθεσή της και αποκλείστηκε

Ισπανία – Ελλάδα 9-5: Πληγώθηκε από την επίθεσή της και αποκλείστηκε

Η επίθεση της Ελλάδας δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε κόντρα στην Ισπανία και έτσι οι Ίβηρες επικράτησαν με σκορ 9-5 της Εθνικής μας, βάζοντας τέλος στα όνειρα για ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ήττα με σκορ 9-5 υπέστη η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, στην αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο, και έτσι δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο τουρνουά.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πληγώθηκε ουσιαστικά από την κακή αμυντικά πρώτη περίοδο όπου δέχθηκε τέσσερα, όμως στη συνέχεια βελτίωσε τις επιδόσεις της. Αυτό που πραγματικά προβλημάτισε τη γαλανόλευκη ήταν η επίθεσή της, καθώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και να απειλήσει ουσιαστικά την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ελλάδα να έχει ρυθμό και να μην παίζει την άμυνα που μπορεί, αποτέλεσμα οι Ισπανοί να βρουν εύκολα γκολ, σκοράροντας τέσσερις φορές. Επιθετικά δεν είχε λύσεις πετυχαίνοντας δύο τέρματα με το 4-2 να είναι το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Εθνική μας κατάφερε να βελτιώσει κατά πολύ την άμυνά της αφού οι φούριας ρόχας σκόραραν μόλις μία φορά. Βέβαια από την άλλη, το πρόβλημα στην επίθεση συνεχίστηκε, αφού και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρήκε μόλις μία φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο 5-3 υπέρ των Ισπανών.

Η τρίτη περίοδος δεν άλλαξε πολλά, οι Ισπανοί συνέχισαν την εξαιρετική τους άμυνα πάνω στην Ελλάδα, η οποία δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις και να σκοράρει, κάτι που την πλήγωνε σε όλο το ματς. Οι Ίβηρες βρήκαν δύο γκολ που τους βοήθησαν να ανοίξουν κι άλλο τη διαφορά και να προηγηθούν με 7-4.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν άλλαξε τίποτα ουσιαστικά, αφού η Ισπανία έκανε πολύ καλή διαχείριση του χρόνου, ενώ η Ελλάδα όσες φορές βρέθηκε σε θέση βολής δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Συνεπώς οι Ίβηρες πήραν τη νίκη με σκορ 9-5 και θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά την Ουγγαρία.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-1, 2-1, 2-1

Ισπανία (Νταβίντ Μαρτιν Λοθάνο): Αγκίρε, Μουνιάριθ 2, Γκρανάδος 2, Σαναχούγια, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Φαμέρα 2, Καμπάνιας 1, Ταχούλ 1, Περόνε 1, Μπαρόσο, Μπούστος, Λόριο

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης, Αργυρόπουλος, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αλαφραγκής, Κοπελιάδης, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 2, Λιμαράκης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ