Ασημάκη : «Να φέρουμε στον Πειραιά ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο»

Ασημάκη : «Να φέρουμε στον Πειραιά ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο»

Στην υποχρέωση του Ολυμπιακού να αποδείξει μέσα στο νερό την ανωτερότητά του απέναντι στην Πάντοβα στάθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, ένα 24ωρο πριν τον ημιτελικό του LEN Trophy υδατοσφαίρισης με την ιταλική ομάδα, στο Ματαρό της Ισπανίας.

Μία ημέρα πριν τον ημιτελικό του LEN Trophy πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ιταλική Πάντοβα, η Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε ότι οι συμπαίκτριές της κι εκείνη θέλουν να φέρουν στον Πειραιά μια ακόμη ευρωπαϊκή κούπα, μετά τη χθεσινή της γυναικείας ομάδας των ερυθρόλευκων για το CEV Challenge Cup του Βόλεϊ.

Με δήλωσή της στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, η διεθνής φουνταριστή τόνισε:

«Ένας ακόμα ημιτελικός Ευρώπης για την ομάδα μας με αντίπαλο την Πάντοβα. Η αλήθεια είναι ότι η Πάντοβα είναι μια ομάδα με την οποία έχουμε αναμετρηθεί πάρα πολλές φορές και ξέρουμε τι να περιμένουμε, όπως και αυτή αντίστοιχα. Σαφέστατα είμαστε η ανώτερη ομάδα σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά όλα πρέπει να τα δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εφόσον κάνουμε αυτά που δουλεύουμε τόσο καιρό, δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα και θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Η Πάντοβα είναι μια ομάδα που θέλει προσοχή, είναι μια δυνατή ομάδα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, ώστε να πάμε σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό και να διεκδικήσουμε μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα».

Η Ασημάκη δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου για την κατάκτηση του Challenge Cup, ευχόμενη να πάρουν… σειρά η ίδια και οι συμπαίκτριές της: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ των Γυναικών για την κατάκτηση του Challenge Cup. Η σκέψη μας ήταν μαζί τους και είναι πάρα πολύ σημαντικό για ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστεί σε τόσα αθλήματα στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν άλλα σωματεία σε ολόκληρη την Ευρώπη που να μπορούν να το κάνουν αυτό και μέσα σε μια εβδομάδα να διεκδικούν τρία ευρωπαϊκά τρόπαια. Από μόνο του, αυτό είναι πολύ σημαντικό και σπουδαία κατάκτηση του σωματείου μας. Εύχομαι και εμείς με τη σειρά μας να καταφέρουμε να φέρουμε στον Ολυμπιακό μία ακόμα ευρωπαϊκή κούπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ