Ολυμπιακός : Πανέτοιμος για πρόκριση στον τελικό

Ολυμπιακός : Πανέτοιμος για πρόκριση στον τελικό

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι την Πάντοβα, στον πρώτο ημιτελικό του final 4 του Len Trophy.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία καθώς η γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου είναι έτοιμη να δώσει μάχη για την πρόκριση στον τελικό του Len Trophy. Οι ερυθρόλευκες συμμετέχουν στο Final 4 της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Ματαρό και σήμερα το μεσημέρι θα κοντραριστούν με την Πάντοβα, στον πρώτο ημιτελικό.

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει να παρουσιάσει τεράστιες επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, έχοντας κατακτήσει μάλιστα και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και οι ερυθρόλευκες σκέφτονται μόνο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να αποκλείσει την ιταλική ομάδα και αν οι ερυθρόλευκες τα καταφέρουν, ένα ακόμα τμήμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα δώσει το παρών σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μέσα σε λίγες μέρες.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πάντοβα θα ξεκινήσει σήμερα το μεσημέρι (16:00) ενώ ο άλλος ημιτελικός του Final 4, ανάμεσα σε Ματαρό και Ντουναϊτσβάρος θα πραγματοποιηθεί δύο ώρες αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ