Παυλίδης: «Να παίξουμε την ίδια άμυνα και στον τελικό»

Παυλίδης: «Να παίξουμε την ίδια άμυνα και στον τελικό»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε για τη νίκη επί της Πάντοβα, την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Len Trophy και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Πάντοβα και προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 του Len Trophy, όπου το Σάββατο (15:00) θα διεκδικήσει τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της.

Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, Χάρης Παυλίδης, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της ιταλικής ομάδας, στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Χρυσή Διαμαντοπούλου. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αν οι «ερυθρόλευκες» παίξουν την ίδια άμυνα και στον τελικό, τότε θα σηκώσουν το ευρωπαϊκό!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήμασταν πολύ νευρικοί στην αρχή, χάσαμε γκολ στον παραπάνω που ήταν καλές οι προσπάθειες μας, δηλαδή πήγαινε η μπάλα εκεί που θέλαμε αλλά η εκτέλεση δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Αυτό μας γέμισε περισσότερο άγχος, αλλά όσο παίζαμε στην άμυνα τόσο καλά και η Χρυσή ήταν σε πολύ καλή μέρα, δεν φοβήθηκα το παιχνίδι. Περίμενα ότι θα γίνει ένα ξέσπασμα με 1-2 γκολ, όπως και έγινε και μετά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Αύριο περιμένουμε μια καλύτερη εμφάνιση στον παίκτη παραπάνω που είναι από τα δυνατά μας σημεία και την ίδια άμυνα. Με  όποιον και να αγωνιστούμε αν παίξουμε την ίδια άμυνα πιστεύω θα κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ