Γιαντράν – Ολυμπιακός 8-13: Απόλυτοι οι Πειραιώτες και «3 στα 3»

Γιαντράν – Ολυμπιακός 8-13: Απόλυτοι οι Πειραιώτες και «3 στα 3»

Πραγματοποιώντας μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Γιαντράν στην Κροατία με σκορ 13-8 και συνεχίζει με το απόλυτο στο LEN Champions League.

Το απόλυτο των νικών συνεχίζει να έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 13-8 της Γιαντράν στην Κροατία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του LEN Champions League, με τους «ερυθρόλευκους» να παραμένουν στην κορυφή έχοντας 9 πόντους.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν ορισμένα θέματα επιθετικά στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, όμως η εξαιρετική τους άμυνα τους επέτρεπε να διατηρούν ένα προβάδισμα παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς βρήκαν τον απαραίτητο ρυθμό και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να παίζει εξαιρετική άμυνα, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στη Γιαντράν να επιβάλλει τον ρυθμό της. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να δυσκολεύονται στην επίθεση. Παρόλα αυτά βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές με τους Βάμος και Φουντούλη για να κάνουν το 2-1 που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς ξεκίνησαν με γκολ του Φουντούλη για το 3-1, όμως οι Κροάτες βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν αρχικά με τον Κάγκαλι και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν σε 3-3 με τον Μπούριτς. Εκεί ήταν που ανέλαβε δράση ο Φιλίποβιτς, με τον Σέρβο να σημειώνει δύο όμορφα τέρματα και να κάνει το 5-3.

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά αμφίρροπη στο τρίτο οκτάλεπτο, με τις δύο ομάδες να βγάζουν καλές άμυνες, αλλά να βρίσκουν και ρυθμό επιθετικά. Μπουσλιέ, Γενηδουνιάς και Παπαναστασίου δεν άφησαν τους Κροάτες να ισοφαρίσουν αφού κάθε φορά που οι γηπεδούχοι σκόραραν ο Ολυμπιακός έβρισκε τον τρόπο να φέρνει και πάλι τη διαφορά στα δύο τέρματα. Έτσι το οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 8-6 υπέρ της ελληνικής ομάδας.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι Πειραιώτες βρήκαν ρυθμό επιθετικά και χάρη στα γκολ των Βάμος, Παπαναστασίου, Δερβίση, Γενηδουνιά και Φιλίποβιτς άνοιξαν τη διαφορά, «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση με 13-8 για να κάνουν το 3 στα 3 στον όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-3, 2-5

Διαιτητές: Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Μπουσέ (Γαλλία)

Οι συνθέσεις:

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ (Ντέγιαν Σαβίσεβιτς): Μάρτσελιτς, Μπούριτς 2, Στόγιανατς, Τσάγκαλ 3, Μπούτιτς, Τομάσοβιτς, Μπούκιτς, Ζόβιτς, Ντέλιτς 1, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ντούζεβιτς 1, Ανιτς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Κολόμβος, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ