Ολυμπιακός – Εθνικός 11-4: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου – Άλλη μία ευρωκούπα για τον Θρύλο

Ολυμπιακός – Εθνικός 11-4: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου – Άλλη μία ευρωκούπα για τον Θρύλο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Εθνικού με 11-4 στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Άλλη μία κούπα για τον Ολυμπιακό! Τα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς επικράτησαν του Εθνικού στον μεγάλο «ελληνικό» τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με σκορ 11-4 και έφτασαν σε άλλη μία κορυφή στη Γηραιά Ήπειρο μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν απόλυτες κυρίαρχες στην αναμέτρηση, δεν αντιμετώπισαν κανέναν απολύτως πρόβλημα απέναντι στον Εθνικό και έτσι έφτασαν σε άλλη μία ευρωκούπα, για την ακρίβεια την 7η στην ιστορία του τμήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Εθνικό να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με την Κανεττίδου, όμως ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με την Ελευθεριάδου για το 1-1. Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο τέρματα από την Κρίστμας που έδωσαν δύο γκολ διαφορά στις «ερυθρόλευκες» και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο, η Μπενέκου κατάφερε να μειώσει για τον Εθνικό, αλλά ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα από τον Ολυμπιακό. Αρχικά η Βασιλική Πλευρίτου έκανε το 4-2, για να κάνει το 5-2 η Ξενάκη. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Ελευθερία Πλευρίτου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-2 με την Μπενέκου να μειώνει 6-3 χάρη στο δεύτερο τέρμα της Κανεττίδου. Η απάντηση ήταν άμεση από τις «ερυθρόλευκες» με την Τορνάρου έπειτα από ωραία συνεργασία για το 7-3.

Το τελευταίο οκτάλεπτο οι παίκτριες του Τσίριτς διατήρησαν το προβάδισμά τους χωρίς προβλήματα, σημείωσαν ακόμα τέσσερα τέρματα και έφτασαν στο τελικό 11-4, παίρνοντας μια τεράστια νίκη και άλλη μία ευρωπαϊκή κούπα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 2-1, 4-1

Ολυμπιακός (Αλεκσάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Σάντα, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Τορνάρου 1, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα, Λασκαρίδου, Κοντονή, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 2, Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους, Μπέκρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ