Φιλική ήττα από την Ιταλία για την ανανεωμένη Εθνική

Φιλική ήττα από την Ιταλία για την ανανεωμένη Εθνική

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 10-7 από την Ιταλία, στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό, στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας τους στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Έχοντας νέο «αίμα» και πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της, η Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών ηττήθηκε από την Ιταλία με 10-7 σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, σε ένα «δυνατό» τεστ της ενόψει των σημαντικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν (World Cup, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα).

Στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας τους στον Πειραιά Πειραιά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος έβγαλε σημαντικά και χρήσιμα συμπεράσματα και δοκίμασε σχήματα, με τους παίκτες του να δουλεύουν πάνω στις αλλαγές των κανονισμών.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας έχει τα «κλειδιά» για τον Ντόρσεϊ

Η «γαλανόλευκη» ομάδα παρουσίασε καλή εικόνα κατά διαστήματα, κυρίως στο ματς 6 εναντίον 6, απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, υπό το βλέμμα περίπου 180-200 φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες και την παρουσία παιδιών της ακαδημίας του Ιωνικού Νικαίας, του Ολυμπιακού και του Εθνικού Πειραιά.

Το σημείο που «πλήγωσε» την Εθνική ήταν το κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (3/12 π.π. και 3/3 πέναλτι), κάτι που επηρέασε και το σκορ, με τους Ιταλούς να ξεφεύγουν και με τρία γκολ. Παρά το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα μείωσε κάποια στιγμή στο ένα γκολ (8-7), οι Ιταλοί πιο εύστοχοι κι έφτασαν στο τελικό 10-7 υπέρ τους.

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-2, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γκίλλας, Αλαφραγκής, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Νικολαΐδης, Κάκαρης 1, Γκιουβέτσης 1, Χαλυβόπουλος, Λιμαράκης, Γούβης, Κοπελιάδης.

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντε Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Αλεσιάνι, Φερέρo, Φοντέλι 1, Κανέλα, Ρενζότο 1, Ετσενίκε, Μαρτσιάλι 3, Μπρούνι, Ιόκι Γκράτα 3, Κοντέμι 1, Νικόζια, Πατσαλίεφ 1, Κάσια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ