Δεν υπάρχει η ΕΡΤ: Στο διαδικτυακό κανάλι το Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη και ίδια ώρα με το Ολυμπιακός – Εφές

Δεν υπάρχει η ΕΡΤ: Στο διαδικτυακό κανάλι το Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη και ίδια ώρα με το Ολυμπιακός – Εφές

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Εφές για τη Euroleague, την ίδια ώρα που ορίστηκε από την ομοσπονδία πόλο ο ημιτελικός Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη στο Final Four της Πάτρας και μόνο από το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ.

Ο Ολυμπιακός παίζει με την Εφές απόψε (3/2, 21.00) για την 23η αγωνιστική της Euroleague και την ίδια ώρα ορίστηκε το σπριντ στην Πάτρα και στο «Αντώνης Πεπανός» στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη στον ημιτελικό του Final Four του κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών.

Μπορεί λοιπόν το καλύτερο παιχνίδι της ημέρας στο πόλο είναι το Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη αλλά ΚΟΕ και δημόσια τηλεόραση το… έριξαν πάνω στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην EuroLeague, κάτι που σημαίνει ότι αναπόφευκτα ο περισσότερος κόσμος θα δει το μπάσκετ.

Στο ΣΕΦ, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, υποδέχεται τους πρωταθλητές Ευρώπης του Αταμάν και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε πολύ εύκολα ο ημιτελικός Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη να είναι άλλη ώρα και όχι στις 21.00.

Το φοβερό μάλιστα είναι πως η ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα επιλέγει για ακόμη μια φορά να μεταδώσει τους αγώνες πόλο από το διαδικτυακό κανάλι.

Αναλυτικα το πρόγραμμα της ΕΡΤ σήμερα Παρασκευή στις 21.00.

Η ΕΡΤ1 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Η ΕΡΤ 2 Ο Ρόμες Ρανγκανέιθαν σε Περιπέτειες (Β’ Kύκλος)
Η ΕΡΤ 3 Μουσικές Οικογένειες (Β’ Kύκλος) (Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση) (Νέο Επεισόδιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ