Το εντυπωσιακό 48-0 του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό

Το εντυπωσιακό 48-0 του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού είναι η απόλυτη κυρίαρχος στα ντέρμπι «αιωνίων» καθώς το νικηφόρο σερί της έχει φτάσει στο 48-0.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στην Πάτρα και το κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός».

Oι «ερυθρόλευκοι», αν εξαιρέσουμε το πρώτο οκτάλεπτο που έληξε με σκορ 1-1, ήταν καταιγιστικοί σημειώνοντας πέντε, τέσσερα και τέσσερα γκολ στα υπόλοιπα τρία οκτάλεπτα για το τελικό 14-4 που τους χάρισε και τον 24ο τίτλο κυπελλούχου στην πλούσια ιστορία τους.

Ωστόσο, τα παιχνίδια ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα τρόπαια, αλλά και με το γόητρο. Ποιος είναι καλύτερος και ποιος κυριαρχεί απέναντι στον άλλον. Ποιος είναι το μεγάλο «αφεντικό» στις μεταξύ τους μάχες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πόλο ανδρών, οι Πειραιώτες δεν έχουν αντίπαλο εντός των συνόρων εδώ και αρκετά χρόνια. Αποτελώντας μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη που διεκδικεί κάθε σεζόν μια θέση στο Final 8 του LEN Champions League.

Μια κυριαρχία που πέφτει και πάνω στον «αιώνιο» αντίπαλο αφού ο Ολυμπιακός έχει χτίσει ένα τεράστιο σερί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, μετά και τον τελικό Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τις 48 συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ανωτερότητά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ