Ολυμπιακός – Ανόβερο 15-8

Ολυμπιακός – Ανόβερο 15-8

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με άνεση του αδύναμου Αννόβερου με 15-8 και συνεχίζει να κυνηγά τις Μπαρτσελόνα και Προ Ρέκο, έχονατς εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή του στο Final 8 του Champions League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο Παπαστράτειο το Αννόβερο, ουραγό της βαθμολογίας για την 11η αγωνιστική της φάσης των ομίλων για το Champions League στο πόλο ανδρών.

Η νίκη ήταν το αποκλειστικό ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους, οι οποία αν και άστοχοι στον παίκτη παραπάνω, επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά αλλά και την εξώφθαλμη διαφορά ποιότητας από τους Γερμανούς και επικράτησαν με 15-8, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά πλέον άλλη μια παρουσία του στο Final-8 του Champions League, που αποτελεί την έκτη πρόκριση στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, από το 2016 και μετά!

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί σε λιγότερο από πέντε λεπτά, είχε πάρει προβάδισμα με 5-0! Με δύο γκολ του Δερβίση, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0, ενώ ο Φουντούλης «έγραψε» το 5-0, με τον Σίπερ να μειώνει σε 5-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο. «Κλειστή» η δεύτερη περίοδος, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα τέρμα. Ο Γενηδουνιάς έκανε το 6-1 , ενώ το Ανόβερο μείωσε σε 6-2, σκορ ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι ερυθρόλευκοι ξέφυγαν με +7 (9-2), με τον Γενηδουνιά, με τον Δήμου να κάνει το 10-4. Στην τέταρτη περίοδο, ο Γκίλλας ανέβασε τη διαφορά στο +8 (12-4), σκοράροντας στην κόντρα, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί τελικά με 15-8.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 1-1, 4-2, 5-4

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς, Δήμου 1, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς

Ανόβερο (Κάτρστεν Σέχαφερ): Γκοτζ, Κόρουσιτς, Σίπερ 1, Φρόραϊχ 1, Σούτσε 1, Χούλσοφ, Λοζίνα 1, Μακάν, Κούμπις, Γκάνσεν, Μπένιτς 1, Μπάσιτς 3, Μποκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ