Α1 Ανδρών: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 6-9

Α1 Ανδρών: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 6-9

Ο ΠΑΟΚ ήταν νικητής στη "μονομαχία" με τον Πανιώνιο με 9-6, στη Νέα Σμύρνη, που άνοιξε την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης αφού επικράτησε του Πανιωνίου με 9-6 για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Ο Μαξίμοβιτς άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό για τον ΠΑΟΚ από το σημείο του πέναλτι. Ο Ζάτοβιτς, λίγο αργότερα, δεν μπόρεσε να «γράψει» το 2-0 καθώς το σουτ του προσέκρουσε στο δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά με 0/7 σουτ το πρώτο οκτάλεπτο είχε μόλις ένα γκολ.

Ο Ζάτοβιτς σκόραρε κι έκανε το 2-0, μόλις ενάμισι λεπτό από την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου. Έπρεπε να περάσουν σχεδόν τεσσεράμισι λεπτά για το επόμενο γκολ του παιχνιδιού. Ο Καλαϊτζής μείωσε σε 2-1, αλλά ο Σλοβάκος έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στους Θεσσαλονικείς, πέντε δευτερόλεπτα πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Μαξίμοβιτς διαμόρφωσε το 4-1 υπέρ του ΠΑΟΚ, 1′ 20″ μετά το σπριντ. Λίγο αργότερα, ο Πρωτονοτάριος αποσόβησε πέναλτι των φιλοξενούμενων κι ο Κουτσιαλής μείωσε σε 4-2. Δεν άργησε να γίνει το 5-2 κι ο Πανιώνιος έχασε πέναλτι κι είχε δοκάρι έως τη λήξη της περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο, Μουρατίδης και Κουτσιαλής σκόραραν (6-3), με τον πρώτο να αποκαθιστά τη διαφορά στα τέσσερα γκολ. Ύστερα, ο Τσολακούδης κι ο Μπργκούλιαν από την περιφέρεια και τον φουνταριστό, αντίστοιχα, βρήκαν δίχτυα προτού ο Ν. Προσινικλής κι ο Ποταμιάνος, αμφότεροι στον παραπάνω, διαμορφώσουν το 9-5. Ο Μπργκούλιαν, εκ νέου, σχεδόν σε «νεκρό» «έγραψε» το τελικό σκορ (9-6) με τον ΠΑΟΚ να φτάνει πλέον τους έξι βαθμούς.

Τα γκολ: Καλαϊτζής 1, Κουτσιαλής 2, Μπργκούλιαν 2, Ποταμιάνος / Μαξίμοβιτς 2, Ζάτοβιτς 3, Μουρατίδης 2, Τσολακούδης, Προσινικλής Ν..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ