Η Προ Ρέκο αντίπαλος της Βουλιαγμένης στον ημιτελικό του Final 8

Την επί διετία πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Final 8 του Champions League του πόλο η Βουλιαγμένη.

Ενα… ραντεβού με την επί διετία πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, είναι το έπαθλο για το θρίαμβο της Βουλιαγμένης επί της Μπρέσια, στον προημιτελικό του Final 8 του Champions League πόλο, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι. Το ιταλικό μεγαθήριο, που διεκδικεί στη σερβική πρωτεύουσα τον 11ο τίτλο του στο θεσμό, επικράτησε απόψε 8-4 της Φερεντσβάρος και αύριο το βράδυ (1/6, 21:00) θα παίξει με τον ΝΟΒ στον ημιτελικό.

Η τρομερή άμυνα και η μεγάλη εμφάνιση του τερματοφύλακα Μάρκο Ντελ Λούνγκο (17/21 αποκρούσεις!) ήταν τα κλειδιά για να ξεπεράσει η Ρέκο το εμπόδιο της ουγγρικής ομάδας. Μετά το πρώτο γκολ του αγώνα που σημείωσε ο Μερκούλοφ, οι Ιταλοί πήραν το πάνω χέρι, καταφέρνοντας να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τα μεγάλα αστέρια της Φερεντσβάρος, τον Ντένες Βάργκα και τον Στέλιο Αργυρόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Τι γράφει η Marca για Μπακαμπού και Αλ Γκαράφα

Οι πρωταθλητές Ευρώπης προηγήθηκαν 5-2 στο ημίχρονο, οι Μαγυάροι πλησίασαν προσωρινά σε 5-4, αλλά ο -πρώην παίκτης της Φερεντσβάρος- Γκέργκο Ζάλανκι αποκατέστησε την τάξη με δύο διαδοχικά τέρματα και η Φράντι έμεινε χωρίς γκολ στα τελευταία 12 λεπτά της αναμέτρησης.

Σημειώνεται ότι η Βουλιαγμένη αντιμετώπισε την Προ Ρέκο και στη φάση των ομίλων, γνωρίζοντας δύο ήττες (14-7 στην Ιταλία και 13-7 στη Βάρη).

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-0, 2-2, 1-0

Προ Ρέκο: Ζάλανκι 2, Γιάνγκερ 2, Κανέλα, Φοντέλι, Πρεσούτι, Χάλοκ

Φερεντσβάρος: Μερκούλοφ 2, Φέκετε, Βίγκβαρι

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από