Μπαρτσελονέτα – Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 11-9: Έκλεισαν θέση στα ημιτελικά του Final 8 οι Ισπανοί

Μπαρτσελονέτα – Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 11-9: Έκλεισαν θέση στα ημιτελικά του Final 8 οι Ισπανοί

Η Μπαρτσελονέτα νίκησε με 11-9 τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου ήταν αρκετό για την Μπαρτσελονέτα, προκειμένου να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League πόλο ανδρών. Παρότι έχασαν τρία πέναλτι, οι πρωταθλητές Ισπανίας επικράτησαν 11-9 της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, στον εναρκτήριο αγώνα του Final 8 του Βελιγραδίου, και περιμένουν την επακόλουθη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νόβι Μπέογκραντ, για να μάθουν τον αυριανό (1/6) αντίπαλό τους.

Για ένα ημίχρονο οι Κροάτες κατάφεραν να ζορίσουν πολύ τους Καταλανούς, παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους, Λόρεν Φάτοβιτς, καθώς και τον Φίλιπ Κρζιτς, και είχαν στη 13άδα τον Μάουρο Πρκότσα, που δεν έχει καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια. Ο Κώστας Κάκαρης έδωσε τρομερές μάχες στα 2μ., κέρδισε αρκετές αποβολές και με δικό του γκολ η Γιουγκ πέρασε για πρώτη και τελευταία φορά μπροστά στο σκορ (5-4), 1.45″ πριν τη λήξη της δεύτερης περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη Ισπανική… καραμπόλα για τον πάγκο του Ολυμπιακού – «Εξέλιξη στη Βιγιαρέαλ με τον Κίκε Σετιέν»

Η ισπανική ομάδα βελτίωσε την άμυνά της και, αφού πρώτα ισοφάρισε άμεσα με τον Μπιέλ, πέτυχε τρία αναπάντητα γκολ (τα δύο ο Περόνε) μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά και πήρε προβάδισμα 8-5. Η Γιουγκ με δύο τέρματα του Ζούβελα μείωσε σε 9-8 στις αρχές της τελευταίας περιόδου, αλλά δεν απέφυγε τον τέταρτο διαδοχικό αποκλεισμό στα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-4, 4-2, 2-2

Μπαρτσελονέτα: Πάβιγιαρντ 3, Μπιέλ 3, Μουναρίθ 2, Περόνε 2, Ντε Τόρο

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ: Ζούβελα 3, Γιόκοβιτς 2, Μόζαρα, Ζβόνο, Μπίλιακα, Κάκαρης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ