Τι γράφει η Marca για Μπακαμπού και Αλ Γκαράφα

Τι γράφει η Marca για Μπακαμπού και Αλ Γκαράφα

Ποια είναι η πρόταση που έχει καταθέσει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στον Αφρικανό – Τι γράφει η ισπανική ιστοσελίδα για τις επαφές με τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ το εξωτερικό για τον Σεντρίκ Μπακαμπού. Το βράδυ της Τετάρτης η «Marca» αναφέρθηκε στο μέλλον του Αφρικανού επιθετικού, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες, αλλά έχει δεχθεί μια πολύ μεγάλη πρόταση από την Αλ Γκαράφα.

Όπως τονίζει η ισπανική ιστοσελίδα, η πρόταση της Αλ Γκαράφα φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ένα ποσό που μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο, καθώς υπάρχουν bonus επίτευξης στόχων.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη Ισπανική… καραμπόλα για τον πάγκο του Ολυμπιακού – «Εξέλιξη στη Βιγιαρέαλ με τον Κίκε Σετιέν»

Υπενθυμίζουμε ότι στον πάγκο της Αλ Γκαράφα βρίσκεται ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενώ πριν από λίγες ώρες σε αντίστοιχα ρεπορτάζ στο εξωτερικό γινόταν λόγος για πρόταση που αφορά κλειστό διετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Marca, ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει βάλει στον… πάγο τον Ολυμπιακό και είναι σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Γκαράφα από το Κατάρ, χωρίς όμως ακόμα να έχει πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του.

Ο Αφρικανός επιθετικός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 18 γκολ και 3 ασίστ σε 37 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, με τις εμφανίσεις του να προκαλούν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως η Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ