Παγκόσμιο νέων ανδρών: Η Σερβία αντίπαλος της Εθνικής μας στον ημιτελικό της Παρασκευής

Παγκόσμιο νέων ανδρών: Η Σερβία αντίπαλος της Εθνικής μας στον ημιτελικό της Παρασκευής

Κόντρα στη Σερβία θα παλέψει η Εθνική ομάδα νέων ανδρών.

Η Σερβία θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής υδατοσφαίρισης νέων ανδρών, στον αυριανό (16/6, 18:00) ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20, που διεξάγεται στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό, οι «πλάβι» έκαναν μία τρομερή ανατροπή και νίκησαν την Κροατία 16-15 στα πέναλτι, παρότι έχαναν 11-7 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Με σερί 4-0 στην τελευταία περίοδο, οι κάτοχοι του τίτλου ισοφάρισαν 11-11 με τον Ουρόσεβιτς, 36 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, και πήραν την πρόκριση στα πέναλτι.

Μοιραίος παίκτης για τη «Χρβάτσκα» ήταν ο Στόγιανατς, καθώς του γλίστρησε η μπάλα στο τέταρτο πέναλτι και δεν κατάφερε να σουτάρει.

Σημειώνεται ότι η ελληνική ομάδα είχε αντιμετωπίσει τη Σερβία και στην Α΄ φάση της διοργάνωσης, όπου γνώρισε την ήττα με 14-12.

Στον άλλο ημιτελικό, θα αναμετρηθούν η Ουγγαρία και οι ΗΠΑ. Οι Μαγυάροι, που παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα του τουρνουά, επικράτησαν εύκολα της Ιταλίας με 9-5, ενώ οι Αμερικανοί έκαναν την έκπληξη, νικώντας 10-9 το Μαυροβούνιο. Το αξιοπερίεργο είναι ότι όλες οι ομάδες της τετράδας προέρχονται από τον 2ο όμιλο, όπου η εθνική έκανε τρεις ήττες και τερμάτισε τελευταία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ