Οι 15άδες Ανδρών – Γυναικών Πόλο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Οι 15άδες Ανδρών – Γυναικών Πόλο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Γνωστοί έγιναν οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα αναχωρήσουν για την Φοκουόκα για να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης.

Ανακοινώθηκαν τα μέλη των εθνικών ομάδων Ανδρών – Γυναικών Πόλο, που θα ταξιδέψουν στην Φοκουόκα της Ιαπωνίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Μεγάλη η απουσία του Άγγελου Βλαχόπουλου, που έλειψε και από το World Cup και δεν θα βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία συνεχής παρουσίας. Στη θέση του κλήθηκε ο Κώστας Γκιουβέσης.

Διαβάστε επίσης: Κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό, κανείς πάνω από τον Μπαρτζώκα…

Σε σχέση με την ομάδα που έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λος Άντζελες, υπάρχει ακόμη μία διαφοροποίηση στο ρόστερ, αφού ο Μανώλης Σολανάκης, κλήθηκε στη θέση του Νίκου Γκίλλα.

Αναλυτικά το ρόστερ της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: 

Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Ζαννής Αλαφραγκής, Κώστας Γκιουβέτσης, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Η Εθνική μας βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Αυστραλία, το Καζακστάν και τις ΗΠΑ, με τον πρώτο να προκρίνεται απευθείας στα προημιτελικά του τουρνουά. Στην πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Αυστραλία (17/7, 04:30 ώρα Ελλάδας).

Από την άλλη πλευρά η 15άδα των Γυναικών δεν παρουσιάζει καμία διαφοροποίηση από αυτή που έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λονγκ Μπιτς, με την Αλεξία Καμμένου να επιλέγει τις ίδιες αθλήτριες για να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία.

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών: 

Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Ειρήνη Νίνου, Έλενα Ελληνιάδη, Χριστίνα Σιούτη, Βάσω Πλευρίτου, Αθηνά Γιαννοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ελευθερία Φουντωτού.

Η ελληνική ομάδα βρίσκεται σε όμιλο με Νότια Αφρική, Αργεντινή και Ιταλία, ενώ η πρεμιέρα των Γυναικών θα γίνει απέναντι στην Νότια Αφρική την Κυριακή 16/7, 11:30, ώρα Ελλάδας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ