Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 14-10

Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 14-10

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν την Μπαρτσελονέτα στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League και προκρίθηκαν ως πρώτοι στο Final 8 που θα διεξαχθεί στη Γένοβα.

Την 12η νίκη της στους ομίλους του Champions League πανηγύρισε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε στο Παπαστράτειο της Μπαρτσελονέτα με 14-10. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της ισπανικής ομάδας και ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου με απολογισμό 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου και προκρίθηκε ως πρώτη και καλύτερη στο Final 8 που θα διεξαχθεί στη Γένοβα 7-8-9 Ιουνίου. Κάπως έτσι οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, λογιζόμενοι ως ένα από τα βαριά χαρτιά και θα αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο του Final 8 τη Σπαντάου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 4-1 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου. Η Μπαρτσελονέτα απάντησε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (5-5), με τους παίκτες του Βλάχου να έχουν και πάλι τη λύση, χτίζοντας ένα προβάδισμα τριών γκολ (11-8).

Από εκεί και πέρα έκαναν σωστή διαχείριση του προβαδίσματός τους και τελικά κατάφεραν να πάρουν άλλη μια νίκη στον θεσμό με 14-10 και καλύτερο παίκτη τον Γεννηδουνιά που σκόραρε τρία γκολ.

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 5-3, 3-2

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 2, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 2, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος

Μπαρτσελονέτα (Χους Μαρτίν): Πινέδο, Φαμέρα 2, Γρανάδος 1, Μουνιάριθ 3, Βρλιτς, Λαρούμπε, Πολ Γκαρθία, Φερνάντεθ 1, Ταχούλ 2, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπάστος, Λινάρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ